Luontoretket

Hoitopalvelut

 

 

 

 

 

 
Majoitus Yhteystiedot Hinnasto Aktiviteetit Etusivu

 

Ohjatut luontoretket kesäisin ja talvisin

Kesäretket
Toivomuksen mukaan toteutamme marjastus-, sienestys-, kalastus-, yrtinkeruu-, ja patikointiretket Rovaniemen ja lähikuntien alueille pienryhmille tai yksittäisille asiakkaille. Retket sisältävät kyydityksen kohteeseen, retkiohjauksen paikallisten tarinoiden kera, eväät, kalastusvarusteet ja marjaämpärit ja sienikorit. Mukaan tarvitset vain henkilökohtaiset varusteet, kuten retkiasusteet ja - kengät. Retkellä tulistellaan ja laitetaan ruokaa nuotiolla. Matkan pituus ja etenemisnopeus määräytyy osallistujien toiveiden mukaan. Voimme myös tarjota saunomista ranta- tai savusaunassa pienen ajomatkan päässä kaupungista.

Veneretket 1-4 henkilölle moottoriveneellä Kemi- ja Ounasjoen upeissa maisemissa. Pääsemme tutustumaan vaikkapa Ounasjoen suiston hiekkaisiin saariin, Pahtajan jylhiin kallioseinämiin ja nauttimaan retkieväät jokirannan laavulla. Retket toteutetaan sopimuksen mukaan ja säävarauksella.

Talviretket
Hiihtoretket suuntautuvat lähialueelle Rovaniemen laajalle latuverkostolle esimerkiksi Ounasvaaralle tai joen jäälle. Retkellä voidaan myös tulistella ja laittaa ruokaa nuotiolla.

Pilkkiretket  suuntautuvat lähivesistöille, kuten Kemi- tai Ounasjoelle. Päiväretket voivat suuntautua myös kalaiselle Raanujärvelle 60 km päähän. Retkeen sisältyvät kyyditys, kalastusvälineet ja retkieväät. Käytössä myös moottorikelkka. Mukaan tarvitset omat hiihtovarusteet ja asianmukaisen vaatetuksen.